Motorcu takıları ile tarzınızı ortaya koyun!

Motorcu takıları ile tarzınızı ortaya koyun!

Eğer motor kullanıyorsanız ve motor kullanmak hayatınızın önemli bir parçasıysa tarzınızı yansıtan motorcu takıları kullanmak harika olmaz mıydı? Sadece motorunuza bindiğinizde değil, hayatınızın her anında bu özgür ruhu taşımak ve tarzınızı yansıtmak istemez miydiniz? Cevabınızın evet olduğuna neredeyse eminim! 

Gotik motifli kolyeler, gümüş yüzükler, kalın zincirler, tasarım cüzdanlar ve daha fazlası motorcuların sıklıkla kullandığı aksesuarların başında geliyor. Yani uzun lafın kısası, kendinizi özgürce yansıtabileceğiniz motorcu takıları arıyorsanız sizin için birçok farklı seçenek var. İster bir kolye ile ya da isterseniz bir pantolon zinciriyle kendinizi dilediğiniz gibi ifade edebilir; tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Motorcu takıları arasında en popüler olanlar hangileri?

Kabul edelim, motor kullanan herkesin kendine has bir tarzı var. Dolayısıyla her aksesuar herkes için uygun olmayabilir. O yüzden farklı aksesuar seçeneklerinin arasından sizin için en uygununu seçebilmeniz son derece önemli. Bu aramayı rahatlıkla yapabilmeniz için, motorcu aksesuarları arasında en çok dikkat çekenleri sizin için sıralamaya çalıştım. 

Tasarım yüzükler 

Kimliğinizi yansıtmak için diğerlerinden farklı ve olabildiğince iddialı bir parça arıyorsanız kesinlikle tasarım yüzükler kullanmalısınız! Üstelik tasarım yüzükler insanların tarzınızı gözden kaçırma ihtimalini de bir hayli düşürerek kendinizi cesurca göstermenizi kolaylaştırır.

motorcu takıları

Gotik motifli takılar

Motorcu takıları denildiğinde akla gelen ilk tasarım tabii ki kuru kafa tasarımı oluyor. Göz alıcı güzellikleriyle ve ayrıntılı işlemeleriyle kafatası tasarımları bir motorcunun sahip olması gereken ilk aksesuarlardan biri. Eğer kafatası tasarımlarını seviyorsanız şanlısınız çünkü bu tasarıma sahip harika takılar bulabilirsiniz. Özellikle yüzükler, kolyeler, işlemeli cüzdanlar ve anahtarlıklar sahip olmak isteyeceğiniz ilk şeyler arasındadır.

motorcu takıları

Çok amaçlı zincirler 

Dikkat çeken motorcu takılarından bir diğeri de elbette zincirler. Bilekliklerden kolyelere, cüzdan tutuculardan pantolon zincirlerine kadar birçok alanda kullanabileceğiniz zincirler tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacak ilk ürünlerden biridir. Üstelik zincirler asi kişiliğinizi rahatlıkla ifade etmenizi de sağlar. 

motorcu takıları

Özel tasarımlar 

Elbette konu tarz olunca tasarım ve görüntü her şeydir. Ama aynı zamanda görüntü kadar niceliğe de önem veriyorsanız özellikle motorcu trendlerini takip eden ve ince işçilikle üretilen takılar ihtiyacınız olan şey olabilir. İster som yüzükler ister gotik motifli kolyeler olsun, birbirinden güzel motorcu takıları ile harikalar yaratabilirsiniz.

Eğer havalı bir motorcu takısı istiyorsanız yapmanız gereken tek şey kendiniz için en uygun tasarımı bulmak ve yaşamınıza dahil etmek!

İlgini Çekebilir

Yorum Bırak

E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlidir.

Yeni Yazılar

Kategoriler